Taylor: "Heel speciale dag voor mij"

WOENSDAG, 16 DECEMBER 2009, 08:56 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

Paul Taylor zelf is in de wolken met zijn transfer naar Anderlecht. "Dit is een heel speciale dag voor mij", zo zegt hij. De Engelsman zegt ook bij Montegnée zijn verleden helemaal achter zich te hebben gelaten.


De voorbije dagen was er nogal wat te doen over de positieve cocaïne-test die Taylor vorig jaar maakte. "Dat was een fout van me', zegt Taylor in Het Nieuwsblad. "Ik was voor mijn 21ste verjaardag weg met heel wat vrienden. Ik heb het toen gedaan, maar het is maar één avond gebeurd."

"Ik mocht daardoor zes maanden niet meer voetballen. Ik heb eens goed nagedacht en heb bij Montegnée de knop omgedraaid", gaat hij verder. "Ik wil Anderlecht nu tonen dat ik goed genoeg ben voor de eerste ploeg."

Van Holsbeeck: "Uitleenbeurt is mogelijk"

Bij Anderlecht krijgt Taylor momenteel het minimumloon voor een profvoetballer. De Brusselse ploeg wil de Engelsman ook eerst een half seizoen uitlenen. "Ik heb al een paar sms'en ontvangen van eerste- en tweedeklassers die hem zes maanden willen lenen," zegt manager Van Holsbeeck. "Dat is zeker een optie. Hij moet op een zo hoog mogelijk niveau spelen."anderlecht-online forum