Van Holsbeeck: "Hier zochten we al een tijdje naar"

VRIJDAG, 18 DECEMBER 2009, 08:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook manager Herman Van Holsbeeck glunderde na de zege. "Ik ben héél gelukkig", zo zegt hij bij Sporza. "Dit is een verdiende zege. Iedereen heeft gewerkt bij balverlies. Legear, Boussoufa en Lukaku hebben héél hard gewerkt."


"Dit was voetbal op hoog niveau", vertelt Van Holsbeeck. "We zochten al een tijdje naar zo een prestatie. We hadden eens een zege nodig waar iedereen in Europa over spreekt. Dit is ons antwoord op de, soms terechte, kritiek."

Een extra complimentje had de manager klaar voor de jongeren van Anderlecht. "Onze jonge spelers hebben al heel wat vooruitgang geboekt. Kijk maar naar Lukaku en Mazuch. En Kouyaté heeft laten zien dat hij een motor voor de Champions League heeft."

"Dit is ook een opsteker voor het bestuur. We krijgen soms kritiek voor enkele dure transfers, maar we beseffen dat de jeugdwerking de toekomst van Anderlecht is", besluit Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.