Duitse clubs richten pijlen op Trebel

DONDERDAG, 7 DECEMBER 2017, 07:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Adrien Trebel is één van de uitblinkers bij Anderlecht dit seizoen en dat is ook buitenlandse clubs niet ontgaan. Vooral in Duitsland is men erg gecharmeerd door de middenvelder en enkele clubs willen in januari al aankloppen. "Maar mijn doel is om het seizoen uit te doen bij Anderlecht."

Vooral de sterke Europese prestaties van Trebel maken hem gegeerd. Met zijn manier van spelen doet hij denken aan Radja Nainggolan. Anderlecht is niet van plan om Trebel in januari al te verkopen, maar wat als er een bod van tien miljoen euro binnenloopt?

Voor Trebel hoeft een transfer niet. "Ik heb hier een landstitel te verdedigen he", zo vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Ach, dit soort zaken laat ik over aan mijn makelaar. Ik weet trouwens niet hoe concreet de interesse is. Ik voel me goed bij Anderlecht en lig nog vier jaar onder contract. Maar in het voebal kan het natuurlijk snel gaan soms.''



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.