Waar zijn de spelers tijdens hun vakantie?

ZATERDAG, 2 JANUARI 2010, 17:05 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De spelers genieten op dit moment van een kleine week vakantie. Het Nieuwsblad zocht uit waar de Anderlechtspelers zich tijdens hun verlof bevinden. Hierbij een overzicht.


Proto: "Mijn jongeste zoon Teo is nog maar een paar maanden oud. Ik gebruik de vakantie om hem te laten dopen. Daarna reis ik met mijn gezin naar Disneyland Parijn waar we tot 5 januari blijven."

Deschacht: Olivier staat zijn vriendin Annelien Coorevits bij tijdens haar blok want zij heeft binnenkort examens. "Op reis ga ik niet want de periode is te kort. Bovendien heeft mijn vriendin binnenkort examens en moet ze hard blokken." Voor de rest houdt Deschacht zich nog bezig met zaalvoetbal en wat tennis.

Juhasz: Hij trok richting Hongarije. "Nieuwjaar vieren we traditioneel met de familie. Ik zal samen genieten met mijn dochtertje en mijn vrouw Zsofi."

Gillet, Legear en Boussoufa: Zij trokken richting New York, samen met hun vriendinnen. Het is al lange tijd geweten dat de twee Luikenaars goede vrienden zijn en dat ook hun vriendinnen het goed met mekaar kunnen vinden.

De Sutter: Tom Laat zich verrassen door zijn vriendin die ergens een weekendje geboekt heeft.

Frutos, Biglia en Suarez: De drie Argentijnen trekken er voor vier dagen samen op uit met hun gezin. Omdat er geen tijd was om naar Argentinië te trekken, vlogen ze richting Dubai.

Kouyaté: "Ik reis vlug naar huis in Senegal om met mijn familie het nieuwe jaar te vieren. Op 5 januari keer ik terug naar België.

Chatelle: De vrouw van Thomas Chatelle staat op het punt te bevallen dus blijft de speler tuis. Zelfs de stage in La Manga laat Thomas aan zich voorbij gaan.

Polak en Wasilewski: Polak en Wasilewski bevinden zich al enige tijd in hun vaderland om te revalideren. Ze keren begin januari terug om samen met de rest richting La Manga te trekken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.