Martinez wordt tweede Hondurees bij Anderlecht

MAANDAG, 4 JANUARI 2010, 22:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De Hondurees Mario Martinez zal de rest van het seizoen voor Anderlecht voetballen. Volgens Sporza heeft hij maandag het vliegtuig richting Brussel genomen. Als hij kan overtuigen, kan Anderlecht hem definitief vastleggen.


Mario Martinez is een centrale middenvelder van 20 jaar (geboren 30 juli 1989) die in eigen land speelde voor Real Espana. De voorbije maanden kwam hij uit voor het Noorse Valenrengen. Anderlecht ontdekte hem op het voorbije wk voor spelers tot 20 jaar.

De Hondurees is alvast erg blij met zijn transfer. "Ik ga mijn best doen. Dit is een uitdaging en ik wil tonen dat ik kwaliteiten heb", zo vertelde Martinez voor hij vertrok uit Honduras. "Ik hoop dat ik een plaats kan veroveren in de ploeg."

Martinez moest wel toegeven dat hij nog niet veel weet over zijn nieuwe team. "Maar ik weet dat het een grote naam in Europa is. Ik heb al in Noorwegen gespeeld en zal me snel aan Europa aanpassen."

Anderlecht huurt Martinez tot het einde van het seizoen. De club heeft ook een optie om hem daarna definitief aan zich te binden. Dinsdag vertrekt hij al met zijn nieuwe ploegmaats op winterstage naar Spanje.



anderlecht-online forum