Beloften Badibanga en Longueville mee op stage

WOENSDAG, 6 JANUARI 2010, 13:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een korte verlofperiode vertrekt Anderlecht vandaag op winterstage naar La Manga. Bij de spelers die op het vliegtuig stappen zijn ook aanwinsten Paul Taylor en Mario Martinez en beloften Ziguy Badibanga en Birger Longueville.


Badibanga, een 18-jarige middenvelder, en Longueville, een verdediger die even oud is, groeiden dit seizoen uit tot de sterkhouders van het beloftenelftal. Ze zien hun vorderingen nu beloond met een selectie voor het trainingskamp met het eerste elftal.

De langdurig geblesseerden Jan Polak en Marcin Wasilewski reizen eveneens mee naar Spanje. Ze zullen er verder werken aan hun revalidatie en trainer Jacobs vindt het belangrijk hen weer bij de groep te betrekken.

Thomas Chatelle blijft wel in België achter. Zijn vrouw is hoogzwanger en de flankspeler wil de geboorte niet missen.

aan mee op stage: Badibanga, Bernardez, Biglia, Boussoufa, Bruzzese, Cordier, De Sutter, Deschacht, Diandy, Kanu, Frutos, Gillet, Juhasz, Kouyaté, Legear, Longueville, Lukaku, Martinez, Mazuch, Polak, Proto, Rnic, Bouba Sare, Schollen, Suarez, Taylor, Van Damme, Wasilewski en Zitka.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.