Hassan wint Egyptische Gouden Schoen

VRIJDAG, 8 JANUARI 2010, 08:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ex-Anderlechtspeler Ahmed Hassan is verkozen tot beste speler van Egypte. Hassan is intussen 34 jaar en de draaischijf van Al Ahli. Twee jaar geleden was hij nog erg ontstemd omdat hij naast de Gouden Schoen in België greep.


"Ik voel de jaren niet", wordt Hassan geciteerd in Het Nieuwsblad. "Vanaf zondag speel ik voor de achtste keer in mijn carrière de Afrika Cup. En met Al Ahli staan we aan de leiding in de Egyptische competitie."

Hassan, die van 2005 tot 2008 voor Anderlecht speelde, kwam ook nog even terug op zijn verloren Gouden Schoen van 2007. "Steven Defour heeft hem gewonnen, des te beter voor hem. Maar als je aan de echte kenners vraagt wie hem toen verdiende, denk ik dat de meesten zeggen dat ik dat was. Mijn statistieken waren veel beter dan die van Defour."

Ondanks zijn leeftijd, denkt de Egyptenaar nog niet aan stoppen. "Ik kan nog één of twee jaar op hoog niveau aan de slag. In België of in een ander land", zo laat hij de deur open voor een nieuw avontuur in het buitenland.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.