Proto: "Standard verslaan zonder rode kaarten"

VRIJDAG, 8 JANUARI 2010, 16:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De eerstvolgende competitiewedstrijd is deze tegen Standard en bij beide ploegen begint men stilaan warm te lopen. Silvio Proto wil absoluut winnen in Luik. "Het wordt een match onder hoge druk. We zullen supergemotiveerd zijn."


"Er zijn veel dingen gebeurd en we kijken echt uit naar die match", zo zegt Proto in La Dernière Heure. "We zullen er spelen voor onze geblesseerden. We zullen ons 100% geven, maar zonder zes rode kaarten te pakken! We zijn slimmer dan dat."

"Tijdens onze laatste verplaatsingen naar Sclessin zette Standard ons telkens meteen onder druk. Deze keer is het aan ons om dat te doen."

Van Damme: "We willen alleen sportieve revanche"

Ook het moreel van Jelle Van Damme staat al op scherp. "Wat gebeurde met Wasilewski is in onze hoofden blijven hangen, of we dat nu willen of niet. En nog meer bij de supporters", zo beseft hij. "Het zal een gespannen match worden, maar dat is altijd het geval op Sclessin. We moeten positief blijven. We willen alleen sportieve revanche, niets meer dan dat."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.