Anderlecht wint makkelijk van Twente

DINSDAG, 12 JANUARI 2010, 19:36 - lavezzi

In een vriendschappelijke wedstrijd op oefenkamp heeft Anderlecht Twente verslagen met 0-5. Doelpunten van Boussoufa, Martinez en Legaer zorgden voor een 0-3-ruststand. Na de pauze dikten Kanu en Lukaku aan tot 0-5.

FC Twente is de leider in de Nederlandse competitie, maar miste tegen Anderlecht wel enkele basisspelers. De eerst drie doelmannen waren geblesseerd, Tioté (ex-Anderlecht) zit op de Africa Cup en Ruiz (ex-Gent) bleef uit voorzorg aan de kant met een lichte blessure.

Dit neemt echter niet weg dat Anderlecht een uitstekende wedstrijd speelde. Het is ook een opsteker voor nieuwkomer Martinez dat hij meteen kon scoren.

Uitslag: 0-5
Doelpunten: 2' Boussoufa (0-1), 6' Martinez (0-2), 20' Legear (0-3), 80' Kanu (0-4), 85' Lukaku (0-5)

FC Twente:Hengelman, Tiendalli, Rajkovic, Wisgerhof, Kuiper, Perez, Brama, Akram, Stoch, Parker, N'Kufo

Anderlecht (1e helft): Proto, Rnic, Juhasz, Bernardez, Van Damme, Martinez, Kouyate, Diandy, Boussoufa, Legear, Frutos
Anderlecht (2e helft): Schollen, Rnic,Mazuch, Longueville, Deschacht, Gillet, Sare, Kanu, Badibanga, Suarez, Lukaku