Anderlecht wil nog spelers uitlenen

WOENSDAG, 13 JANUARI 2010, 13:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Als het van Herman Van Holsbeeck afhangt, dan zullen ook Michaël Cordier, Sebastien Bruzzese en Paul Taylor worden uitgeleend. "Het zijn allemaal jongens die moeten spelen om hun ontwikkeling niet af te remmen", zo vindt hij.


Tweedeklasser OH Leuven heeft zich al gemeld voor Cordier, terwijl er voor Bruzzese interesse is van zijn ex-club FC Luik. Taylor wordt dan weer gelinkt aan Charleroi.

"Taylor bewees bijvoorbeeld al dat hij wat in huis heeft, maar bij Anderlecht zal hij niet meteen in de basis staan", aldus Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad. "Er zijn echter andere eersteklassers waar hij wel speelkansen zou krijgen."

"Charloroi zo ideaal zijn. Daar zit een Britse coach die vertrouwd is met het verleden en de mentaliteit van Taylor. Maar eerst moet duidelijk worden of we Taylor kunnen uitlenen en of die jongen dat zelf wil."

Komt Marecek ploeg versterken?Anderlecht wil niet alleen spelers uitlenen, het kijkt ook nog uit naar versterking. Zo is de Tsjech Lukas Marecek nog steeds in beeld. "We willen een inspanning doen om hem zes maanden te huren met aankoopoptie. Voor Brno is dat te nemen of te laten", zegt Van Holsbeeck hierover.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.