Selectie Standard - Anderlecht

ZATERDAG, 16 JANUARI 2010, 12:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor de topper tegen Standard heeft Ariël Jacobs maar liefst 23 spelers geselecteerd. Lucas Biglia en Tom De Sutter, die de met blessures kampten, zijn er allebei bij. Ook nieuwkomer Martinez zit in de selectie.


Hoewel Standard in het klassement ver achter Anderlecht staat, verwacht Jacobs toch een erg moeilijke wedstrijd. "Deze match blijft hoe dan ook een topper", zei hij op de persconferentie. "We zullen zien hoe Standard voor de dag zal komen, maar ik veronderstel dat ze een einde zullen willen maken aan een negatieve reeks."

Jacobs wijst er verder ook op dat alle wedstrijden die nu nog volgen belangrijk zijn. "Wat baat het als je de komende weken punten pakt tegen Standard, Germinal Beerschot en Club Brugge, als je ze nadien opnieuw verliest?"

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Cordier, Deschacht, De Sutter, Diandy, Frutos, Gillet, Juhasz, Kanu, Kouyate, Legear, Lukaku, Martínez, Mazuch, Proto, Rnic, Sare, Schollen, Suarez en Van Damme.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.