Jacobs: "We zullen Standard nog terugzien"

MAANDAG, 18 JANUARI 2010, 11:57 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs bleef opvallend op de vlakte na de 0-4-zege van Anderlecht tegen Standard. "Ik ben niet meer blij dan bij een andere match", zei de coach.


"Ik ben blij met de volwassen manier waarop we gespeeld hebben, al hadden we in de eerste helft meer moeten scoren", stelde Jacobs. "Toch denk ik dat we Standard nog zullen terugzien in de play-offs. Het kan de kloof met de rest nog overbruggen."

"Er wordt weinig over onze verdediging gesproken en dat is vaak een goed teken. De doelpuntenmakers lopen meestal in de kijker, maar vandaag wil ik ook een pluim geven aan de stille werkers."

Bölöni: "Juhasz hielp ref niet"

Laszlo Bölöni nam het scheidsrechter Johan Verbist niet kwalijk dat hij rood gaf aan Axel Witsel. "Ik vind het moeilijk om daar over te praten", zei de Roemeen.

"De ref stond er dicht bij. Juhasz heeft ook nagelaten om de ref te helpen. Maar ik moet ook Anderlecht feliciteren. Het heeft een sterk team", aldus Bölöni.

"Deze match valt uiteen in twee delen. In het eerste deel heeft het voorbeeldige publiek een mooi spektakel gezien, met veel kansen en een hoog tempo. Ik was toen blij met hoe we toen nog gespeeld hebben. Na de rode kaart raakten we gefrustreerd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.