Van Holsbeeck wijst Zulte Waregem terecht

DINSDAG, 19 JANUARI 2010, 00:06 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De beslissing om de kwartfinale in de beker met Anderlecht in één duel af te werken in plaats van twee blijft voor commotie zorgen. Volgens manager Herman Van Holsbeeck ligt het probleem vooral bij Zulte Waregem.


"Voor één keer mogen we de fout niet alleen bij de bond leggen. Dit is een probleem tussen de clubs", zei Van Holsbeeck in Studio 1 op RTBF. "Er wordt in deze zaak heel weinig over Zulte Waregem gepraat. Zij hebben drie keer hun duel uitgesteld, terwijl iedereen weet dat ze er de eerste keer, eind december, niet alles aan gedaan hebben om hun veld speelklaar te krijgen."

"De coach van Zulte Waregem (Francky Dury, red) wou niet spelen. Zulte dacht alleen aan zijn eigenbelang. Nu men in de problemen zit, zoekt men slachtoffers. Daar gaan we niet mee akkoord."

"Alle bestuurders van alle clubs moeten nu, binnen de Profliga, een rol spelen. Want we zijn ons product aan het vernietigen. We moeten elkaar én de regels respecteren", aldus Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.