Broos en Van Holsbeeck reageren nogmaals op zaak-Aruna

MAANDAG, 30 AUGUSTUS 2004, 20:25 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck reageerde nog maar eens op de zaak-Aruna, en dit in de VT4 studio voor het nieuwe programma 'Kort op de bal'. Hij verdedigde nogmaals zijn speler en veroordeelde Aruna's entourage.


"Aruna is niet de schuldige. Het is een verstandigde jongen, maar de mensen uit zijn omgeving hebben hem zot gemaakt. Zijn eigen manager Serge Trimpont heeft de druk op Anderlecht hoog gehouden, maar begrijpt op dit moment wel dat een transfer pas ten vroegste in januari kan. Maar er zijn spijtig genoeg nog andere makelaars die Aruna de hemel op aarde beloven. Wij proberen als club nu voor één jaar onze ploeg samen te houden. We hebben dit aan de supporters beloofd. Het lijkt mij het beste dat we aan een oplossing op lange termijn werken. Met een houding zoals Aruna die nu aanneemt, kunnen we hem zeker niet laten gaan. We zouden een fout voorbeeld stellen dan."
"Misschien beoordelen ook de clubs die hem scoutte Aruna verkeerd. Aruna is een fantastische speler, maar zijn afwerking kan nog beter. Zoiets zien scouts niet in één partij. Hij kan nog leren bij Anderlecht."
"Of Aruna nog voor paars-wit gaat spelen? Natuurlijk, minstens nog tot in januari."

Ook Broos reageerde kort: "Aruna is geen speler voor al het 'grut' uit de Engelse competitie. Als hij niet naar een topclub gaat, kan hij evengoed bij ons blijven spelen. Maar spijtig genoeg bestaat zoiets als clubliefde niet meer. Alles draait tegenwoordig om geld."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.