Beloften verliezen met 3-2 van Moeskroen

ZATERDAG, 23 JANUARI 2010, 12:23 - Sporzafanaat

De eerste ploeg van Moeskroen mag dan wel verdwenen zijn uit de hoogste divisie, de beloften en jeugdploegen van Les Hurlus doen het seizoen wel uit. Anderlecht, met enkel Bruzzese uit de A-kern, verloor op verplaatsing met 3-2.

Moeskroen was baas in de eerste helft en bij de rust keken de paars-witten al tegen een 2-0 achterstand aan. In de tweede helft ging Anderlecht nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt, maar het was Moeskroen dat verder uitliep tot 3-0. In de 76ste minuut kon Anderlecht pas scoren: Dandois Devos maakte er vanop de penaltystip 3-1 van. Twee minuten later verschalkte een thuisspeler zijn eigen doelman. De verdiende gelijkmaker voor paars-wit bleef echter uit. Ziguy Badibanga speelde een sterke partij, maar kreeg de bal er gisteren niet in.

Uitslag: 3-2
Doelpunten: 05' (1-0), 13' (2-0), 58' (3-0), 76' Dandois Devos (3-1,pen) 79' own goal (3-2)

Anderlecht: Bruzzese, Djellal, De Greef, Boufleur, Godeau (46' Sterckx), Mabika (86' Tarfi), Yala Lusala (46' Baras), Crommen, Kabananga (61' Dandois Devos), Garcia Cavelte, Badibanga