Jacobs: "Terugwedstrijd kan alle kanten uit"

ZATERDAG, 23 JANUARI 2010, 22:39 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs had het na de wedstrijd over een gemiste kans om de kwalificatie al veilig te stellen. "In zekere zin hebben we dit aan onszelf te wijten", zei Jacobs aan Sporza. "Op het einde hadden we die derde goal moeten maken."


"In de eerste helft deed Cercle niet mee, maar was onze balcirculatie te traag. Je zal het altijd zien dat de tegenstander dan uit zijn eerste kans scoort. Bijna was het zelfs 1-2, dat zou wel het toppunt geweest zijn", aldus Jacobs. "Als die derde goal, die gerechtvaardigd zou geweest zijn, was gevallen, ga je met een gerust gemoed naar Cercle. Nu kan het nog alle kanten uit."

Tom De Sutter viel al vroeg in de wedstrijd uit. "Morgen weten we hoe het gesteld is met zijn hamstring. Ik hoop dat Frutos dinsdag kan starten, want zelf ziet hij dat niet echt zitten. Anderzijds is hij geweldig als invaller, wanneer de tegenstander al wat vermoeid is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.