Jacobs: "Ik praat dagelijks met Frutos"

MAANDAG, 25 JANUARI 2010, 13:16 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Toen Tom De Sutter uitviel tegen Cercle koos trainer Ariël Jacobs voor Suarez en niet voor Frutos. "Misschien was hij teleurgesteld, maar Frutos had me vooraf gezegd dat hij niet aan de match kon beginnen", vertelt Jacobs.


"Dan kan hij wat mij betreft ook geen uur aan", zegt Jacobs in de kranten. "Ik had gehoopt dat hij in januari klaar was voor de basis. Enkele weken heeft hij ook goed getraind. Op stage zag het er goed uit, maar vrijdag ging het totaal niet. Hij klaagt over spierpijn."

"Ik praat dagelijks op training met hem. Maar voorlopig gaat het dus niet. Of het een mentale kwestie is? Dat is altijd zo bij voetballers. Ik denk dat hij nog te veel schrik heeft om weer geblesseerd te raken."

Jacobs is echter de laatste die Frutos wil opgeven. "De pers heeft hem al vaak genoeg dood en begraven verklaard. Maar tot nader order is hij nog altijd voetballer bij ons. Als hij invalt zorgt hij ook altijd voor gevaar. Alleen zou ik graag weten wanneer ik hem als basisspeler kan inzetten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.