Selectie: Cercle Brugge - Anderlecht

MAANDAG, 25 JANUARI 2010, 18:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft 22 spelers opgeroepen voor de bekermatch tegen Cercle Brugge van dinsdag. Door de blessures van Bernardez en Juhasz viert Birger Longueville, een 19-jarige centrale verdediger, zijn eerste selectie.


Roland Juhasz en Victor Bernárdez sukkelen beide met de quadriceps en kunnen morgen niet spelen. Achter de namen van een aantal spelers staat nog een vraagteken. Zo heeft Biglia pijn aan de knie en ook of Tom De Sutter (hamstrings) kan spelen, is nog niet zeker. Jelle Van Damme heeft nog last van zijn sleutelbeen. Beter nieuws is er van Romelu Lukaku (voet). Hij kon maandag de groepstraining gewoon afwerken.

Het blijft dus nog even afwachten met welke spelers Anderlecht morgen op zoek gaat naar de kwalificatie voor de halve finales. "Pas de dag van de match zal duidelijk worden wie klaar is om te spelen en wie niet", zegt Jacobs, die niet teveel risico's wil nemen.

Selectie: Biglia, Boussoufa, Chatelle, Deschacht, De Sutter, Diandy, Frutos, Gillet, Kanu, Kouyate, Legear, Lukaku, Longueville, Martínez, Mazuch, Proto, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme en Zitka.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.