Morgen start voorverkoop CL-tickets op Anderlecht

DINSDAG, 31 AUGUSTUS 2004, 09:52 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht start morgen de voorverkoop voor de drie matchen in de Champions League tegen Inter Milaan, Bremen en Valencia. Van 1 tot 8 september hebben de abonnees voorrang voor een mini-abonnement voor de drie CL-duels.

De prijzen variëren van 75 tot 155 euro voor seizoenkaarthouders. Dat is duurder dan vorig seizoen want dan kostte een toegangskaart maximum 130 euro, 25 euro minder dus. De goedkoopste kaart kostte toen ook 75 euro.

De niet-abonnees, die vanaf volgende donderdag 9 september in het Vanden Stockstadion terecht kunnen, zijn de grootste dupe. Zij betalen voor het pakket van de drie matchen tussen de 155 en 200 euro. Een jaar geleden was dat nog tussen 100 en 170 euro. Voor de goedkoopste tickets dus een verhoging van 55 procent.

"De supporters zien wellicht ook dat we er alles aan doen om onze spelers te behouden", aldus Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck. "We willen concurreren met het buitenland maar kunnen de euro's ook niet van de bomen plukken. Op elk niveau moet daarvoor een inspanning worden geleverd. Ook bij de fans."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.