Abonnees krijgen 35% korting voor play-offs

DONDERDAG, 28 JANUARI 2010, 10:59 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Door het wegvallen van Moeskroen uit de competitie missen de abonnees van Anderlecht een thuiswedstrijd. Anderlecht heeft hier echter rekening mee gehouden bij het bepalen van de prijzen voor de mini-abonnementen van de play-offs.


De abonnees zullen kunnen rekenen op een korting van 35% (in vergelijking met de 25% die normaal voorzien was). "De onvoorwaardelijke trouw van onze supporters mag beloond worden", aldus manager Herman Van Holsbeeck.

Sales & Marketing-manager Chris Lioen: "Daarom heeft de commerciële dienst, in nauwe samenwerking met de afdeling ticketing, een rechtvaardige prijs uitgerekend om de trouwste fans van paarswit te belonen. Elke abonnee die de play-off wedstrijden in het Constant Vanden Stock-stadion wenst bij te wonen, zal een korting genieten van 35% t.o.v. de niet-abonnee. De seizoenkaarthouders krijgen vanzelfsprekend voorrang tijdens de ticketverkoop."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.