Selectie: Germinal Beerschot - Anderlecht

DONDERDAG, 28 JANUARI 2010, 21:37 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Ariël Jacobs heeft een 21-koppige kern bekend gemaakt voor de wedstrijd van morgen tegen Germinal Beerschot. Jacobs zal opnieuw moeten puzzelen want Juhasz, Van Damme, Bernardez en Legear zijn onzeker. Mazuch is geschorst.


Met Biglia (enkel) en De Sutter (hamstring) gaat het beter. De twee trainden vandaag met de groep en geraken wellicht speelklaar.

Vorig jaar won Anderlecht op het kiel met 1-3. "Het blijft een gevaarlijke verplaatsing, ook al zijn we er de laatste jaren goed weggekomen, zowel wat resultaat als manier betreft", weet Jacobs. "Germinal Beerschot zit momenteel in een negatieve reeks, maar iedereen weet dat er plots een ommekeer kan komen. GB is een gewond dier dat de negatieve spiraal tegen ons zal willen doorbreken."

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Deschacht, De Sutter, Diandy, Frutos, Gillet, Juhasz, Kanu, Kouyate, Legear, Lukaku, Proto, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme, Zitka



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.