Van Holsbeeck: "Collectief sterk met individuele uitschieters''

MAANDAG, 1 FEBRUARI 2010, 11:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Woensdag komt Club Brugge op bezoek in het Astidpark. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck hoopt alvast op een revanche voor de 4-2-nederlaag uit de heenronde. "Maar sindsdien heeft Anderlecht heel wat vorderingen gemaakt."


"Club Brugge wordt onze grootste concurrent in het kampioenschap en net daarom kunnen we woensdag in ons eigen stadion een hele mooie zaak doen", legt Van Holsbeeck in het Nieuwsblad het belang van de match uit. "Voor de play-offs moet de kloof zo groot mogelijk zijn."

Anderlecht komt als favoriet aan de aftrap woensdag. Uit zijn laatste twaalf matchen puurde het 34 punten en vrijdag werd erg overtuigend gewonnen op Beerschot. "Ik heb al veel mooie periodes en matchen meegemaakt bij Anderlecht, maar zo'n reeks als nu heb ik zelden gezien. Ik zie een collectief sterk team met individuele uitschieters."

"Wat Lukaku liet zien met twee goals en twee assists was grote klasse", weet ook Van Holsbeeck. "Maar ook Kanu wordt elke week beter. Die jongen heeft heel veel progressie gemaakt sinds hij bij Cercle Brugge heeft gespeeld. Anderlecht beschikt over heel veel mogelijkheden, want zelfs als een sterkhouder als Mazuch geschorst is wordt dat zonder problemen opgevangen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.