Wat denkt Club Brugge over Anderlecht?

MAANDAG, 1 FEBRUARI 2010, 11:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook in Brugge kijken ze uit naar de topper van woensdag. De resultaten-reeks die Anderlecht momenteel neerzet, wekt heel wat respect op. Wat denken Karel Geraerts, Stijn Stijnen, Vadis Odjidja en Adrie Koster over Anderlecht?


Karel Geraerts: "Toen ik zaterdagmorgen opstond schrok ik van de zware winst van Anderlecht. Met 34 op 36 is Anderlecht echt wel sterk bezig. Ze staan verdiend aan de leiding en zij zijn de favoriet voor woensdag."

Stijn Stijnen: "Ik heb Anderlecht zien spelen tegen Beerschot en dat leek inderdaad redelijk indrukwekkend. Ik heb hen evenwel ook vorige dinsdag bezig gezien tegen Cercle en toen was het stuk minder. We kennen de kwaliteiten van Anderlecht."

Vadis Odjidja (ex-Anderlecht): "Supporters van Anderlecht zullen mij misschien uitfluiten, maar dat hoor ik niet. De eerste terugkeer was speciaal, maar nu raakt het me niet zo. Ik zou wel graag scoren, maar ik wil elke match een doelpunt maken."

Adrie Koster: "Natuurlijk is Anderlecht enorm sterk bezig. Die ploeg laat heel weinig liggen , maar wij moeten hen nu dwingen om steken te laten vallen. Ik ken de statistieken niet uit mijn hoofd, maar het is zelden gebeurt dat wij geen punten pakten in uitmatchen. Dat geeft ons vertrouwen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.