Boussoufa: "Ik zie Brugge graag voetballen"

DINSDAG, 2 FEBRUARI 2010, 11:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De honger om Club Brugge morgen op negen punten te zetten is groot bij Anderlecht. "Dit is een topper, iedereen wil winnen", zegt Mbark Boussoufa, die toch waarschuwt voor de tegenstand. "Club heeft heel wat talent, zeker voorin."


"Club Brugge is gewoon een goeie ploeg. Ik zie hen graag spelen, omdat ze willen voetballen", is Boussoufa vol lof in Het Nieuwsblad. "Een speler als Kouemaha kan het verschil maken. Ook hoop ik dat Dirar niet zijn beste niveau haalt tegen ons."

Uiteraard komt Anderlecht als grote favoriet aan de aftrap. Na het verlies in de heenmatch haalde paarswit 34 op 36. In die twaalf matchen scoorde het dertig keer en incasseerde het maar vijf tegentreffers. "En ook de manier waarop is goed", zegt Boussoufa. "Kijk maar naar onze wedstrijd op Het Kiel."

De voorbije seizoenen begon Anderlecht meestal met een achterstand aan de terugronde, dat is nu anders. "Ik weet eerlijk gezegd niet hoe het komt. Door onze Europese uitschakeling tegen BATE vorig jaar begonnen we dit seizoen scherper. Mentaal zijn we sterker. In de vestiaire is de sfeer uitstekend. We vechten voor elkaar en dankzij de zeges is er veel vertrouwen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.