Selectie Anderlecht - Club Brugge

DINSDAG, 2 FEBRUARI 2010, 21:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de training van dinsdag heeft Ariël Jacobs zijn selectie bekend gemaakt voor de topper van morgen tegen Club Brugge. Bij de 21 spelers is er opnieuw plaats voor Ondrej Mazuch, die terugkeert uit schorsing.


De enigen die er niet bij zijn, zijn aanwinsten Mario Martinez en Lukas Marecek. Op het moment dat deze match normaal gespeeld moest worden, op 21 december, waren deze immers nog niet speelgerechtigd.

Jacobs weet dat zijn ploeg als favoriet begint, maar blijft toch voorzichtig. "Het heeft geen zin om nu nog bij de zeges tegen Standard en Beerschot stil te staan", zo zei hij op de persconferentie. "Ik kijk enkel naar de volgende match. Woensdag wacht ons een nieuwe match en een nieuwe uitdaging."

Als Anderlecht wint, bedraagt de voorsprong op Club negen punten. Dat is veel, maar zeker niet beslissend. "Ik denk dat alles nog mogelijk is in de play-offs."

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Deschacht, De Sutter, Frutos, Gillet, Juhasz, Kanu, Kouyate, Legear, Lukaku, Mazuch, Proto, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme en Zitka.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.