Boussoufa: "Nog veel plaats voor mooie goals"

DONDERDAG, 4 FEBRUARI 2010, 10:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een wereldgoal in de 93e minuut bezorgde Mbark Boussoufa Anderlecht de drie punten. "Ik kreeg de bal van Van Damme en dacht even dat ik moest voorzetten. Toen ik mij echter had vrijgekapt, dacht ik: schieten!"


"Dat doelpunt in Beerschot was al geweldig, maar er is nog veel plaats hoor in mijn rijtje van mooie goals", zegt Boussoufa in Het Nieuwsblad. "Scoren geeft je altijd een speciaal gevoel. Maar de 3-2 scoren in de allerlaatste minuut in een topper tegen Club, dat is extra speciaal."

Na zijn doelpunt liep de Marokkaan meteen naar zijn familie in de tribune. "Er zaten heel veel familieleden op de tribune. Ik had hen voor de match beloofd dat ik een doelpunt met hen zou vieren. In het verleden verweten ze mij altijd dat ik wegliep van hen als ik scoorde."

Boussoufa beseft wel dat hij met zijn doelpunt Club Brugge een verdiend punt heeft ontnomen. "Om eerlijk te zijn was Club met elf tegen elf beter. Het speelde een beetje zoals Ajax met heel veel beweging rond de bal.Wij zijn tijdens de match twee keer van systeem moeten veranderen. Dus dat zegt genoeg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.