Teodorczyk en Bruno spelbrekers voor Mitrovic

DONDERDAG, 1 FEBRUARI 2018, 08:42 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS Alles was geregeld om Aleksandar Mitrovic te laten terugkeren naar Anderlecht. Eén detail besliste er anders over: Lukasz Teodorczyk en/of Massimo Bruno raakten niet weg. Na Mitrovic dacht Anderlecht nog aan een terugkeer van Stefano Okaka en een ploegmaat van hem bij Watford.

Het contract voor Mitrovic lag klaar. Het Laatste Nieuws kent zelfs de cijfertjes: Anderlecht zou Newcastle een huursom van 500.000 euro betalen en Mitrovic' manager Pini Zahavi een commissie van 200.000 euro. Anderlecht zou ook het loon van Mitrovic overnemen: één miljoen euro voor een half jaar. In het contract zou ook een clausule worden opgenomen dat Mitrovic ieder duel moest spelen. Anders moest Anderlecht nog een extra som aan Newcastle.

Teodorczyk en Bruno spelbrekers

Voor Anderlecht de transfer van Mitrovic kon afronden, moest het eerst nog een speler lozen. Volgens Het Laatste Nieuws probeerde Zahavi om Teodorczyk bij Bordeaux te stallen, maar weigerde de Pool. Het Nieuwsblad meldt dat Hamburg in de running was, maar dat de Duitsers haakten alsnog af. Massimo Bruno werd zonder succes aangeboden bij Charleroi en Genk.

Geen Success of Okaka

Nadat bleek dat de transfer van Mitrovic niet kon doorgaan, dacht Anderlecht nog even aan een andere oud-spits om terug te halen: Stefano Okaka, verkommerend bij Watford. Zijn entourage liet echter meteen verstaan dat een terugkeer niet aan de orde is. Ook Okaka's ploegmaat Isaac Success was even in beeld, maar de 22-jarige spits koos voor Malaga.anderlecht-online forum