Misnoegde Teodorczyk kan nog naar Rusland

DONDERDAG, 1 FEBRUARI 2018, 08:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Nu Anderlecht geen spits kon aantrekken, blijft Lukasz Teodorczyk de enige serieuze diepe spits in de kern van Hein Vanhaezebrouck. Toch is de Pool niet gelukkig. Het feit dat Anderlecht zo veel moeite deed voor Mitrovic, ziet hij als een teken dat Vanhaezebrouck niet meer in hem gelooft.

Het Italiaanse Atalanta wilde Teodorczyk gisteren nog aantrekken, maar hadden niet de nodige financiële middelen. In Rusland is de transfermarkt nog open tot 24 februari en volgens Het Laatste Nieuws willen enkele Russische eersteklassers nog een bod uitbrengen. Maar Anderlecht zal Teodorczyk nu niet meer willen laten gaan. Het heeft geen alternatief, behalve de bij hekkensluiter KV Mechelen geflopte Sylvère Ganvoula.

Met het oog op het WK komende zomer beseft Teodorczyk dat hij absoluut moet spelen. Bij Anderlecht heeft hij die kans, dus wil hij niet kost-wat-kost nog vertrekken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.