Vanden Stock: "Nv zorgt voor geld voor stadion en jeugdacademie''

DONDERDAG, 11 FEBRUARI 2010, 21:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In een communique op de officiële website reageert voorzitter Roger Vanden Stock verheugd op de hervorming naar een nv. "De nieuwe bestuursvorm is een vereiste om de onze club verder uit te bouwen", zo klinkt het.


Onder meer het stadion-project zou hierdoor sneller verwezenlijkt kunnen worden. "De nieuwe voetbalarena zal meer inkomsten genereren zodat het werkingsbudget gevoelig verhoogd wordt", zegt Vanden Stock. "En meer inkomsten genereren betekent meer investeren."

Die investering zal ook gebeuren in het jeugdcomplex in Neerpede. "Anderlecht heeft het geweer van schouder veranderd inzake jeugdopleiding. Daar zijn een betere infrastructuur en omkadering voor nodig." De werken in Neerpede zijn overigens al volop aan de gang.

"De komst van de nieuwe bestuurders betekent ook een meerwaarde voor de club", zo meent de voorzitter. "Hun kennis en ervaring, opgedaan in de meest uiteenlopende economische activiteiten, zullen RSCA ongetwijfeld strategisch beter ondersteunen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.