Selectie Charleroi - Anderlecht

VRIJDAG, 12 FEBRUARI 2010, 19:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor de wedstrijd van morgen tegen Charleroi heeft Ariël Jacobs 21 spelers geselecteerd. Hierbij voor het eerst ook de Tsjechische aanwinst Lucas Marecek. Bakary Sare is er om disciplinaire redenen niet bij.


Mbark Boussoufa, die deze week ziek was, kon vandaag opnieuw met de groep meetrainen en maakt dan ook deel uit van de selectie. Ook Cheikhou Kouyate, die gisteren alleen trainde, kon vandaag weer aanpikken en is erbij.

De meest opvallende naam in de selectie is die van Lucas Marecek. "Lukas wist dat de aanpassing bij Anderlecht een beetje tijd zou vergen. Maar het is een jongen met de typische Tsjechische mentaliteit: hij is bereid hard en veel te werken", looft Ariël Jacobs zijn nieuwe Tsjechische middenvelder.

Het is bovendien ook nog niet zeker of er morgen gevoetbald kan worden door de sneeuw. Als er toch gespeeld wordt, zal het veld er niet ideaal bij liggen. "Natuurlijk zijn de omstandigheden niet ideaal om garantie op kwaliteit te bieden, maar ik wil dat niet als excuus inroepen", aldus Jacobs. "We moeten er gewoon voor zorgen dat we er staan voor alle matchen die nu nog volgen tot aan de play-offs."

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Deschacht, De Sutter, Frutos, Gillet, Juhasz, Kanu, Kouyate, Legear, Lukaku, Marecek, Mazuch, Proto, Rnic, Schollen, Suarez, Van Damme en Zitka.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.