Van Holsbeeck: "Laat play-offs later beginnen"

MAANDAG, 15 FEBRUARI 2010, 09:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Door het winterweer raakt de voetbalkalender volledig in de war. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck stelt daarom voor de play offs later te laten beginnen. "Want onze kalender heeft geen enkel gaatje meer", zo zegt hij.


De Europese wedstrijden zorgen ervoor dat de kalender Anderlecht tot 14 maart, het einde van de gewone competitie, sjokvol zit. "En we gaan niet uit van een uitschakeling tegen Bilbao", zegt Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws. "We willen doorstoten."

"En ook al worden we uitgeschakeld, dan is 10 maart nog geen oplossing, want Charleroi moet dan al een inhaalmatch spelen. Uitstel van de play-offs lijkt ons de enige oplossing."

"De kalendercommissie moet dit oplossen. We zullen zien wat het wordt en we zullen de beslissing aanvaarden. Maar er zijn geen 25 oplossingen", zo besluit de Anderlecht-manager. De kalendercommissie buigt zich vandaag over het probleem.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.