Jacobs: "Had zaterdag liever gespeeld"

MAANDAG, 15 FEBRUARI 2010, 13:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs was niet erg gelukkig met het uitstellen van de wedstrijd tegen Charleroi. "Ik, en ik denk de spelers ook, had de wedstrijd liever gespeeld", aldus Jacobs. "Nu blijven we achter met een verliespartij tegen STVV."


"Het was dé mogelijkheid om opnieuw te beginnen net voor onze Europese verplaatsing naar Bilbao", legt Jacobs uit in SudPresse. "Wat de match zelf betreft ben ik niet overtuigd dat spelen in zo'n temperaturen, zelfs met een ontdooide grasmat door veldverwarming, goed is voor het product voetbal."

Het gevolg van de afgelasting is dat Anderlecht de komende weken een erg druk programma heeft. "Februari moest ook een drukke maand worden, maar tot nu toe is dat niet het geval. Nochtans zullen al die wedstrijden ook moeten gespeeld worden. Eén zekerheid: we zullen ons niet zomaar laten uitschakelen door Bilbao om de kalendercommissie plezier te doen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.