Legaer: "Kansen 60-40 voor Bilbao"

WOENSDAG, 17 FEBRUARI 2010, 13:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jonathan Legaer kijkt met vertrouwen uit naar de match tegen Bilbao. Toch geeft hij de Basken meer kans op kwalificatie. "Bij de loting schatte ik die kansen op 50-50, maar nu zou ik eerder zeggen 60-40 voor Bilbao."


"Sinds de loting won Bilbao al van Real Madrid en speelde het gelijk tegen Barcelona. Dat is toch wat anders dan spelen tegen Germinal Beerschot en zelfs verliezen tegen Sint-Truiden", beseft Legaer.

De 22-jarige flankspeler is al goed op de hoogte van de troeven van Bilbao. "Hun spits Fernando Llorente scoorde al zes keer in Europa. Voorts is er Iker Muniain, die bijna zo jong is als Romelu Lukaku. Die zag ik ook al een paar keer bezig. Hij speelt niet altijd, maar als hij speelt, is hij sterk."

"Het is een ploeg die thuis heel moeilijk te kloppen is. Ook op verplaatsing boekten ze mooie resultaten", aldus Legaer. Toch ziet hij ook kansen voor Anderlecht: "Ik heb vastgesteld dat ze bijna altijd een doelpunt tegen krijgen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.