Jacobs: "Vooraf had ik getekend voor 1-1

VRIJDAG, 19 FEBRUARI 2010, 08:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het was een tevreden Ariël Jacobs die na de wedstrijd de pers te woord stond. "We hebben het op veel punten goed gedaan", zegt hij. "Wij waren goed georganiseerd en hadden een zeer goede balcirculatie."


"Voor de wedstrijd had ik getekend voor 1-1", zegt Jacobs. "Vergeet niet dat Real hier het eerste kwartier werd weggeblazen. De manier waarop we in de eerste helft kansen creëerden was volgens het boekje. Bij de rust had het 0-2 kunnen zijn."

Jacobs is vooral blij dat zijn jonge jongens het zo goed gedaan hebben. "Die jonge spelers al een enorm groeiproces hebben doorgemaakt en dat kon je vandaag zien. Het is inderdaad een jong elftal, maar dat is blijkbaar geen probleem. Mentaal zijn we sterk."

Deze goede uitslag doet ook het vertrouwen in kwalificatie stijgen. "Ik denk dat onze kansen zijn gestegen van 60-40 naar 50-50. Maar het ligt kort bijeen", blijft de Anderlecht-coach toch voorzichtig.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.