Van Holsbeeck: "Deze groep is aan het groeien"

VRIJDAG, 19 FEBRUARI 2010, 15:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De dag na het gelijkspel spreekt Herman Van Holsbeeck erg lovende woorden. "Het was een goeie test, vooral voor de jongeren, om te zien wat zij op dit niveau aankunnen", zegt hij. "Je kon zien dat deze groep aan het groeien is."quot;


Voor de microfoon van Sporza pikt Van Holsbeeck twee spelers er uit: Lucas Biglia en Cheikhou Kouyaté. "Lucas Biglia is aan een heel goed seizoen bezig. Hij is sterker dan vorig jaar. Nu is hij de Biglia die we in Argentinië zagen."

"Kouyaté was een openbaring gisteren, zeker als je weet dat die twee jaar geleden nog in tweede klasse speelde. Hij heeft in Bilbao laten zien dat hij over enorme mogelijkheden beschikt", prijst Van Holsbeeck de Senegalees.

Ook over het resultaat is de Anderlecht-manager tevreden. Meer dan ooit hoopt hij op een plaats in de achtste finales. "Met dit resultaat moeten we ontgoocheld zijn als we nu nog uitgeschakeld worden."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.