Vanden Stock: "Dit kunnen we niet accepteren"

ZATERDAG, 20 FEBRUARI 2010, 19:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Maandag al wordt in Nyon gediscussieerd over de rellen van donderdag. Anderlecht is alvast druk bezig met het samenstellen van een dossier waaruit moet blijken dat de paars-witte supporters niet de schuldigen zijn van de rellen.


"We verzamelen het nodige bewijsmateriaal", zo meldt de club op zijn website. "De foto's, videobeelden en getuigenissen tonen aan dat de uiterst gebrekkige organisatie van de thuisclub en de talrijke provocaties van het thuispubliek de rellen in de hand gewerkt hebben."

Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock verdedigt zijn supporters alvast. "De gebrekkige organisatie heeft de grote meerderheid van de vredelievende en voetbalminnende Anderlecht-supporters in een slecht daglicht geplaatst. Dat kunnen we niet accepteren."

"Het Anderlecht-vak was, door de krokusvakantie, voor een groot deel bevolkt met ouders en hun kinderen. Sommigen hebben verwondingen opgelopen door de vele projectielen die naar hen geworpen werden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.