Anderlecht en Vanhaezebrouck weigeren Chinees bod op Teodorczyk

MAANDAG, 19 FEBRUARI 2018, 09:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Een niet nader genoemde Chinese eersteklasser heeft vorige week een bod uitgebracht bij Anderlecht op Lukasz Teodorczyk. Het betrof een erg mooi bedrag en de Pool wilde er graag op ingaan, maar Hein Vanhaezebrouck stelde zijn veto.

In China is de transfermarkt nog open en een Chinese club wilde tussen de vijf en de tien miljoen euro neertellen voor Teodorczyk. Voor de spits zelf lag een mooi salaris te wachten. Vanhaezebrouck wilde Teodorczyk echter niet laten gaan. Anderlecht kan geen transfers meer doen en het seizoen afmaken met enkel Sylvère Ganvoula en de jonge Mohammed Dauda is voor hem geen optie.

Teodorczyk reageerde ontgoocheld en Vanhaezebrouck had een persoonlijk gesprek met de Pool. De coach vertelde dat hij dit seizoen nog rekent op Teodorczyk en dat hij Anderlecht nog veel kan bijbrengen. Toch blijft het de bedoeling om de topschutter van vorig seizoen te verkopen. Als dit bod er in januari was gekomen, speelde Teodorczyk nu niet meer bij Anderlecht. Paars-wit hoopt hem nu in de zomer van de hand te kunnen doen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.