Anderlecht denkt aan terugkeer Odjidja

DINSDAG, 20 FEBRUARI 2018, 08:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens het Griekse SDNA denken zowel Anderlecht als Club Brugge aan een terugkeer van Vadis Odjidja. De Belgische middenvelder speelt sinds afgelopen zomer voor Olympiakos, maar wil er weg nadat er in zijn huis werd ingebroken.

Als Belg is Odjidja erg interessant voor zowel Anderlecht als Club Brugge. Paars-wit neemt komende zomer zo goed als zeker afscheid van de Belgen Matz Sels (gehuurd zonder aankoopoptie), Olivier Deschacht (einde carrière), Leander Dendoncker (transfer) en Massimo Bruno (onvoldoende). Aangezien er iedere wedstrijd minstens zes Belgen op het wedstrijdblad moeten staan, zal Anderlecht erg Belgisch moeten inkopen deze zomer.

Odjidja is een jeugdproduct van Anderlecht, maar voor hij kon doorbreken verkaste hij in januari 2008 naar Hamburg. Hij was toen 18 jaar. Een jaar later vertrok hij naar Club Brugge en daar brak hij helemaal door. Nadien volgde een minder geslaagde passage bij Norwich in Engeland en een topseizoen bij het Poolse Legia Warschau. Odjidja speelde ook drie keer voor de Rode Duivels.



anderlecht-online forum