Thelin op lijstje Mönchengladbach

WOENSDAG, 28 FEBRUARI 2018, 15:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Met zijn prestaties bij Waasland-Beveren heeft Isaac Kiese Thelin de interesse gewekt van Borussia Mönchengladbach. De club van Thorgan Hazard zoekt voor volgend seizoen nieuwe aanvallers en Thelin is één van de drie namen die met stip genoteerd staan.

De Braziliaan Raffael wordt binnenkort 33 jaar en zoekt wellicht andere oorden op. De Zwitser Josip Drmic komt ook in zijn derde seizoen bij Mönchengladbach amper aan spelen en scoren toe. De Duitse krant Express beweert nu dat Mönchengladbach drie spelers op het oog heeft om hen te vervangen: Jean-Pierre Nsame en Roger Assalé van Young Boys Bern en Isaak Kiese Thelin.

Dat trio heeft het voordeel van hun financiële haalbaarheid. Mönchengladbacht denkt ook aan Kasper Dolberg (Ajax), Sebastien Haller (Eintracht Frankfurt) en Andrej Kramarić (TSG Hoffenheim), maar die zijn enkel haalbaar als de club Europees voetbal haalt. Met een zevende stek staat Gladbach momenteel net na de Europese plaatsen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.