Vraagteken of Kara dit seizoen nog speelt

VRIJDAG, 2 MAART 2018, 14:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Hein Vanhaezebrouck kwam deze middag met verrassend nieuws rond Kara Mbodji. De kans is namelijk groot dat de Senegalees dit seizoen niet meer in actie komt. Twee maanden na zijn operatie aan de knie is er namelijk nog steeds geen beterschap in zicht. 

"Ik kan nu al met 100% zekerheid zeggen dat Kara niet zal klaar zijn voor de start van de play-offs", zegt de coach, "Meer nog, ik acht de kans bijzonder klein dat hij überhaupt nog in actie komt dit seizoen. Het is nu acht weken geleden dat hij geopereerd is aan de knie en er is nog geen beterschap. Natuurlijk wordt hij zelf ook nerveus, hij denkt ook al verder aan het WK. Maar dan moet er toch eerst een deftige evolutie komen in zijn knie en die is er nu niet. Zijn eerste bekommernis moet nu Anderlecht zijn, want het is ook Anderlecht dat zijn loon betaalt hé. Natuurlijk is het goed dat een speler van ons op het WK speelt, maar niet ten koste van alles natuurlijk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.