Selectie: Roeselare - Anderlecht

VRIJDAG, 26 FEBRUARI 2010, 16:46 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Na de knalprestatie tegen Athletic Bilbao richt Anderlecht zich weer op de Belgische competitie. Zondag maakt paars-wit immers de verplaatsing naar Schiervelde voor een duel tegen rode lantaarn Roeselare.


Ariël Jacobs maakte vandaag een 20-koppige kern bekend. Victor Bernardez behoort daar niet toe want hij kreeg toestemming om zijn nationale ploeg in Turkije al te vervoegen. Ook nog geen Nicolas Frutos in de selectie. "Het gaat beter met Nico", aldus Jacobs, "hij traint individueel, zowel binnen als buiten en maakt progressie. Maar het is nog iets te vroeg om hem met de groep te laten hervatten."

Roland Juhasz (zware voetcontusie) en Jonathan Legear (contusie hamstrings) blesseerden zich in de match tegen Bilbao en kregen vandaag verzorging. Cheikhou Kouyate en Romelu Lukaku sukkelen met buikgriep.

Cristophe Diandy, Mario Martínez en Lukas Marecek spelen vanavond reeds tegen Roeselare met de beloften (aftrap 19u30).

Selectie: Biglia, Boussoufa, Chatelle, Deschacht, De Sutter, Gillet, Juhasz, Kanu, Kouyate, Legear, Lukaku, Martínez, Mazuch, Proto, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme, Zitka



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.