Vele dopingcontroles zorgen voor ergernis

ZATERDAG, 27 FEBRUARI 2010, 15:20 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Donderdagavond moesten enkele spelers van Anderlecht tot 23.30 uur in het Vanden Stockstadion blijven. De reden: dopingcontroles. Trainer Ariël Jacobs stelt zich vragen bij de vele controles die zijn team dit seizoen al kreeg.


"Anderlecht wordt ontzettend veel gecontroleerd. Al drie keer na een Europese match en twee keer ervoor. Tegen Bilbao zelfs ervoor en erna. Heel vervelend", zegt Jacobs in de kranten. "Blijkbaar zoeken de dopingcontroleurs iets wat ze toch niet gaan vinden."

"Voor de match tegen Bilbao vroegen de heren controleurs zelfs naar Frutos, terwijl we in de whereabouts duidelijk aangegeven hadden dat hij niet in de wedstrijdkern zat", vervolgt Jacobs.

"Uiteindelijk moesten zes spelers naar de controle, waardoor een collectieve bespreking met de ploeg in het water is gevallen. Pesterijen wil ik dat niet noemen. Het prikkelt ons. Misschien moeten we wel naar Wallonië op hotel, daar komen de Vlaamse controleurs niet."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.