Kara: "Eerst Anderlecht, dan het WK"

WOENSDAG, 7 MAART 2018, 22:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Op zijn Twitter heeft Kara Mbodj gereageerd op de berichten van de voorbije dagen over zijn revalidatie. De Senegalees benadrukt dat hij alles doet om Anderlecht snel te kunnen helpen. "Voor ik aan het WK mag denken, moet ik eerst weer spelen bij mijn club."

Op zijn persconferentie vrijdag vertelde Hein Vanhaezebrouck dat het niet zeker is of Kara tijdens de play-offs in actie zal komen. Zijn herstel loopt minder vlot dan verwacht. Zondag liet zijn manager dan weer verstaan dat het WK belangrijker is dan Anderlecht. In de Senegalese pers verschenen vandaag artikels waarin een uitspraak van Vanhaezebrouck vrijdag staat. Die zei toen "Zijn eerste bekommernis moet nu Anderlecht zijn, want het is ook Anderlecht dat zijn loon betaalt hé." Op deze berichten reageert Kara nu.

"Ik verzeker jullie, beste supporters, dat ik hard werk om zo snel mogelijk terug te keren en mijn ploeg te kunnen helpen tijdens de play-offs. Ik werk twee trainingen per dag af. Voor ik aan het WK kan danken, moet ik eerst opnieuw spelen bij mijn club", zo laat Kara weten.



anderlecht-online forum