Anderlecht triomfeert met negen tegen Antwerp

ZONDAG, 11 MAART 2018, 16:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft het afscheid van voorzitter Roger Vanden Stock opgeluisterd met  een 2-1-overwinning tegen Antwerp. De namiddag begon nochtans slecht met een erg vroege rode kaart voor Dendoncker. Teodorczyk en Ganvoula zorgden echter voor de winst. Ook Trebel werd nog uitgesloten.

Al na drie minuten eindigde de wedstrijd van Dendoncker nadat hij de doorgebroken Limbombe neerhaalde. Antwerp profiteerde niet van de man meer en halfweg de tweede helft opende Teodorczyk de score. Hij kopte een vrije schop van Trebel in doel.

Kort voor de rust maakte Limbombe gelijk. Na de pauze probeerde Antwerp de man meer te verzilveren, maar dat lukte niet. Na een overtreding op Morioka trapte Ganvoula een strafschop binnen. Tien minuten voor tijd mocht ook Trebel gaan douchen. Hij ging met een gestrekt been in op Limbombe. Terecht rood.

Score: 2-1
Goal(s): 22' Teodorczyk (1-0), 43' Limbombe (1-1), 77' Ganvoula (2-1, pen)

Anderlecht:Sels, Appiah, Spajic, Dendoncker, Obradovic, Kums, Trebel, Gerkens, Morioka (83' Sa), Saief, Teodorczyk (72' Ganvoula)
Antwerp:Bolat, De Laet (58' Oulare), Arslanagic, Borges, Buta, Siani (83' Pitroipa), Haroun, Corryn (88' Van Damme), Limbombe, Owusu, Hairemans

Geel: 32' Corryn 59' Oulare, 76' Siani
Rood: 3' Dendoncker, 80' Trebel

Scheidsrechter: Nicolas Laforge
Stadion: Constant Vanden Stock-stadion