Trimpont: "Aruna keert ten laatste woensdag terug"

MAANDAG, 6 SEPTEMBER 2004, 14:11 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

"Aruna Dindane speelt zaterdag zeker met Anderlecht tegen Oostende." Dat zegt manager Serge Trimpont. "Maandagavond of dinsdag neemt Aruna het vliegtuig naar België. Ten laatste woensdag moet hij terug zijn."


"Het belangrijkste nieuws is dat het weer beter gaat met Aruna. Hij is kalmer geworden en beseft dat hij er straks alle belang bij heeft om te schitteren in de Champions League", zegt Trimpont.

"We zijn nog aan het discussiëren met Anderlecht, maar het gaat de goede kant op. Zaterdag zal Aruna er zeker bij zijn in de match tegen Oostende."

Serge Trimpont heeft naar eigen zeggen zijn lesje geleerd. "In de toekomst moet alles op papier staan", zegt hij.
"De terugkeer van Aruna naar Anderlecht is maar één stap. Daarna moeten we rustig praten over de toekomst van Aruna. En deze keer zal het op papier moeten staan", zegt de manager.

Trimpont zag Aruna zondagavond spelen met Ivoorkust tegen Soedan. "Ik heb 5.000 kilometer gereisd om rustig te kunnen praten met Aruna. De bende van Guillou probeert hem van me af te pakken, maar Régis Laguesse toert nu wel rustig rond met zijn auto in Brussel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.