Nieuwe webpoll: welk eindklassement in Play-Off 1?

DINSDAG, 13 MAART 2018, 18:01 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

WEBSITE De reguliere competitie zit erop, de kalender voor Play-Off 1 is bekend. Tijd om te peilen naar uw verwachtingen over de eindstrijd in onze vaderlandse competitie. Op welke plaats ziet u Anderlecht eindigen na tien speeldagen Play-Off 1-voetbal?

Anderlecht begint aan de play-offs op de tweede plaats met een achterstand van zes punten op leider Club Brugge. Charleroi en Gent volgen met respectievelijk twee en drie punten minder dan paars-wit. Genk en Standard sluiten de rij met een achterstand van zes punten op de uittredende kampioen.

U kan uw stem uitbrengen op de startpagina per taal.

Vorige poll: u ziet Teodorczyk nog vlot scoren

In onze vorige poll peilden we naar uw verwachtingen over de productiviteit van Lukazs Teodorczyk. De Pool heeft de jongste wedstrijden zijn neus voor doelpunten teruggevonden.

48,7 procent van de stemmers verwachten dat Teodorczyk het seizoen beëindigt met dertien tot zestien doelpunten. 18,9 procent verwacht dat hij strandt op tien tot twaalf treffers. Ongeveer evenveel, namelijk 17,1 procent, ziet de Pool, die nu aan tien doelpunten zit, nog zeven tot negen keer scoren. 12,4 procent verwacht, of hoopt vooral, dat hij er dit seizoen twintig of meer binnenknalt.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum