Grenz Echo ziet Van Crombrugge bij Anderlecht

DINSDAG, 20 MAART 2018, 13:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Grenz Echo, een Duitstalige krant uit de Oost-Kantons, schrijft vandaag dat Hendrik Van Crombrugge wel eens naar Anderlecht zou kunnen verhuizen. Van Crombrugge wisselde deze week van manager en dat zou volgens de krant één bepaald doel hebben: de deur naar Anderlecht openen.

Tot voor kort was oud-voetballer Gunter Thiebaut de manager van Van Crombrugge. Gisteren vertelde Van Crombrugge in Grenz Echo dat hij deze samenwerking stopzet. De doelman gaat in zee met Elf Management, het kantoor van Jacques Lichtenstein. Lichtenstein onderhoudt goede banden met Marc Coucke en Luc Devroe. Volgens Grenz Echo heeft de samenwerking van Van Crombrugge en Eleven Management één doel: een transfer naar Anderlecht.

De 25-jarige Van Crombrugge speelt sinds 2013 voor Eupen. Na dit seizoen wil hij de overstap maken naar een club uit de top zes. Hij heeft wel één voorwaarde: Van Crombrugge gaat om te spelen, niet om op de bank te zitten. Daarom liet hij vorig jaar een transfer naar Ajax schieten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.