Van Himst: "Kritiek op Herman is onterecht"

VRIJDAG, 6 APRIL 2018, 18:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na Roger Vanden Stock heeft nu ook Herman Van Holsbeeck RSC Anderlecht verlaten. Voor Van Holsbeeck zit er geen afscheid in genre dat van Vanden Stock, daarvoor heeft Van Holsbeeck geen krediet bij de achterban. Paul Van Himst neemt het op voor de ex-general manager. 

"Hoe je het ook bekijkt, Herman heeft veel betekend voor de club. Ik heb hem via Anderlecht leren kennen als een charmante man en een goede kameraad", zegt Van Himst, "Maar ja, nieuwe bazen, nieuwe wetten, dat is overal zo."

“Wat er achter de schermen gebeurt, interesseert me niet zo. Ik heb Herman Van Holsbeeck leren kennen via Anderlecht als een charmante man en een goede kameraad”, aldus Van Himst, "Ik vind de kritiek op Herman toch wel onterecht, hij heeft zich vaak in bochten moeten wringen om zich aan het budget te houden. En hij heeft toch ook wel een serieus palmares, daar kan je niet naast kijken."

"Het is nu aan Coucke en Devroe om opnieuw een ploeg te bouwen voor volgend seizoen. Met hun kennis van de voetbalwereld zal hun dat hopelijk lukken, want Anderlecht moet nu dringend de rug weer rechten", aldus nog Van Himst.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.