Devroe wil Engels naar Anderlecht halen

MAANDAG, 9 APRIL 2018, 07:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Luc Devroe heeft zijn zinnen gezet op Björn Engels. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De verdediger ruilde vorige zomer Club Brugge voor Olympiakos, maar dat is geen succes geworden. Engels zelf zou, ook al is hij supporter van Club Brugge, een transfer naar Anderlecht wel zien zitten.

Onder Besnik Hasi begon Engels als basiskracht aan het seizoen, maar na diens ontslag verzeilde hij op de bank. In de laatste zeven wedstrijden kwam Engels maar één keer in actie. De laatste weken zat hij zelfs niet meer in de wedstrijdkern. Bovendien komt Olympiakos zijn financiële verplichtingen niet na en heerst er grote onvrede omdat de club voor het eerst in jaren geen kampioen zal worden.

Een vertrek van Engels is dus niet uitgesloten. Voor Anderlecht is de verdediger interessant omdat paars-wit volgend seizoen genoeg Belgen moet tellen. Met Massimo Bruno en Leander Dendoncker vertrekken er zal zeker twee. Daarnaast is het onzeker of Matz Sels en Olivier Deschacht aan boord blijven. ​​Olympiakos betaalde vorige zomer zeven miljoen euro voor Engels en zal dat bedrag wellicht zoveel mogelijk willen recupereren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.