Interesse in Edmilson

VRIJDAG, 13 APRIL 2018, 06:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Luc Devroe is al druk bezig met de transfers voor volgend seizoen voor te bereiden. Opvallende naam, Junior Edmilson van Standard. De papa van de Braziliaanse Belg was gisteren aanwezig op Neerpede, om over de toekomst van zijn zoon te praten. Al weet diens makelaar dan weer van niets.

Edmilson zijn contract bij Standard loopt volgend jaar af en hij bezit bovendien een Belgisch paspoort. Twee interessante aspecten waardoor ook andere clubs hem op de radar hebben. In januari toonde Anderlecht ook al interesse in de 23-jarige Edmilson. 

Karim Rafki, de makelaar van de speler, zegt dat Junior zich concentreert op het einde van het seizoen en pas dan nadenkt over zijn toekomst. Rafki zou zelfs niet op de hoogte geweest zijn van het bezoek van vader Edmilson aan Devroe. 

Het zou niet de eerste Standard-speler zijn die de overgang maakt naar paars-wit. Maar toch ligt dit soort transfer altijd heel gevoelig bij de fans. Alleen daarom al werd er geprobeerd om het bezoek aan Devroe een andere wendig te geven. Maar er zou wel degelijk gepraat geweest zijn over de toekomst van Edmilson. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.